Malibu C

Vägen till ett hälsosamt hår börjar här. Malibu C har en filosofi som bygger på att man skapar ett välmående hår med hjälp av en unik C-vitamin sammansättning. En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ge dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår.

Varför Malibu C?

  • Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt om kring oss och i duschvattnet som innehåller skadliga mineraler och metaller (ex. egen brunn). Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. 
  • Produkterna från Malibu C är kraftfulla men ändå milda, de fokuserar specifikt på det problem man vill lösa med minimal påverkan på andra områden.
  • ƒBaserad på naturliga ingredienser.
  • 100% Vegansk

Malibu C / Olaplex makeover

Perfekta kombinationen av crystal gel och miracle repair som vi kombinerar med Olaplex för absolut bästa resultat. Är du nöjd med din färg men känner att håret känns livlöst och saknar glans? Så är detta behandlingen för dig.